Energie Plus

EnergiePlus, vir energije za vašo zimsko hrano.

Cena:
Prodajna cena: 8,90 €
not_available.gif
Opis

EnergiePlus je čisto lososovo olje, ki vsebuje 5,0% prostih maščobnih kislin. Je visoko prečiščena hrana, ki je prilagojena za Koi. Je brez konzervansov in je stabilna dve leti. Bogata je z vitamini in živalskimi maščobami, ki jih koi spomladi in jeseni najhitreje prebavijo.

S tem lahko premažete zimsko hrano, med prebavo pa jo bodo vaši koi takoj pretvorili v energijo. Rastlinske maščobe, ki so v hrani, koi ne morejo več absorbirati pri nizkih temperaturah. Obstoječo telesno maščobo lahko koi porabljajo samo če se ustrezno gibljejo. To pa ni mogoče pri hladnih temperaturah in v fazi počitka. Takrat učinkuje samo hrana, ki vsebuje živalske maščobe. To maščobo lahko koi prebavijo in jo pretvorijo v energijo. Rezultat tega je, da lahko ribe hranite v majhnih količinah samo dokler se gibljejo, ker med gibanjem porabljajo energijo, ki jim jo dodajate.

Izkušnje so pokazale, da potopljiva hrana obogatena z EnergiePlus  zagotavlja optimalno oskrbo vaših koi tudi pri nizkih temperaturah do 6 °C. EnergiePlus lahko uporabite tudi za premaz osnovne hrane. Če ga dajete v vitaminsko hrano, preprečite izlivanje vitaminov v vodo v ribniku.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.